nemmeglepő

max. 600 karakter

2014. november 15. 15:34 - hi_pro

ahhoz képest, hogy napokig bámultam rettegve a múlt heti vaskos hvg-csomagot, a döntés villámgyorsan megszületett, és szinte az összes co-packagelt reklámszar felhasználásával. magára valamit is adó vagy éppen ellenkezőleg, piacvezető cég év végi cool repiajándékai:
- 1 db ’hazug firmák’ (hvg-könyvek prospektusból; vip partnereknek lehet a kokain c. alapmű is);
- 1 db jagermeister (anda present katalógusból, gagyi marketingborok feletti rendelkezést ledelegálni megfelelő osztálynak a simili similis elve alapján);
- 1 db kísérőlevél, többé-kevésbé a közvetlen értékesítés c. kiadványból vett idézetekkel megtámogatva, pl. ’márti (kecskemét) azért kezdett el a közvetlen értékesítésben dolgozni, mert a termékforgalmazók folyamatosan képzik magukat és ő is több tudásra vágyott’, meg ’ica (szombathely) azért épít üzletet, mert itt elérheti azt, amire a legjobban vágyik: hogy egyszer egy színpadon álljon és az emberek neki tapsoljanak’ stb.
elégedetten dőltem hátra, most már csak kihúzom vmvel bónusz rívjúig, pl. többet fogok blogolni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiro.blog.hu/api/trackback/id/tr696896261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása