nemmeglepő

max. 600 karakter

2014. október 06. 16:08 - hi_pro

beteg vagyok és mérges, mondjuk mikor nem; ezért az akár őszintére-töredékesre is stilizálható recapnek lőttek, inkább fröcsögök egy kicsit az elnök emberei mítosz margójára, jó szélesre hagyták direkte, vagy csak sztori ilyen soványka. tegnap óta újra tiszta a levegő itt, madár se, kutyát se, egy igazi hős.
szal szerényítsenek már a fiúk, meg aztán mi lesz utána. és mielőtt rojtosra egymásét, csak halkan, csak itt, csak most: nem az a párt, nem az a kultúra, nem az az ország stb. persze, más is nézte a westwingeket, már amíg nem kezdett el sorozatban bealudni rajtuk, de épp ezért ne keverjük a seasont a faszommal. meg kíváncsian várom azt a szakembert is, én vmi opttuningolt 'cool hungária' cuccot tippelek, aki jellemzően és leginkább egy diákszövetségi előadásból lesüllyedt baromsággal fedezte a piti helyi ügyeket. ok, hogy mindenkinek vannak démonai, de nehogy már ez vmi pluszpont legyen egy politikusi állásinterjún; vagy ha igen, ennyi erővel nick cave a király, vagy lemmy for president, pláne.
szegény g meg már a harmadik rezsimnek ajánlgatja a public choice maszlagot, és szerintem vevők is lesznek rá, mármint a maszlagra, csak nem tőle, mert in-house fejlesztés lesz, de a termék változatlan; akarnok főnök, szűk büdzsé, sok candywrap story, na és az egészen hülye birkaalakú kis ország.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiro.blog.hu/api/trackback/id/tr376691255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása