nemmeglepő

max. 600 karakter

2014. október 08. 09:22 - hi_pro

ellestem másoktól pár finomabb fogást, pl. zenéről okoskodni blogban obligát, meg ilyen jeladásszerű izé is; ezért kicsit kényszeredetten, de vh1 tegnapi 80s top10 tulképp teljesen rendben, sőt, zenék kb fele még ma is vállalható, bár betehettek volna mondjuk clasht, devot vagy numant, mert sztem ezek is átcsúsztak néha az indie chartokról; a video kills the radio start meg egészen biztosan, legalábbis én, bár kicsit más hangsúlyokkal.
teljes lista fejből; és ha vki nem tudná: kim wilde napjainkban bbc prime-on látható, +30kg és morcosan turkálja a földet egy hobbykertészkedősben, szal van még remény.

1től 10ig: kim wilde kids in america, flock of seagulls nem emlékszem, michael jackson billy jean, david bowie let's dance, culture club do you really stb, dire straits mtvs szám, kim carnes bette davis eyes, tony basil micky, joan jett stb i love rnr, men at work down under

kéne pár valódi -as, -es évek izéi nicheműsor, eldugott sávokon, de szuperprecíz targetálással; boldogtalan középvezetők focusban, dead kennedys-összesre hazafelé; piázós anyuknak meg tényfeltáró stúdióbeszélgetés, meg persze sima betelefonálós is, pl. mai témánk: emlékezetes házibulik, avagy tényleg kiengedte a kőnig a papagájt az ablakon, mármint kalitkástul, a negyedikről? mindjárt megfulladok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiro.blog.hu/api/trackback/id/tr756691257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása