nemmeglepő

max. 600 karakter

2014. szeptember 02. 13:20 - hi_pro

még egy önreflexió, mielőtt végképp magamba hajlítanám itt a fényt. a 'nemmeglepő / max. 600 karakter' nem jelent semmit, ezek voltak a sablonon, az elinduláskor néztem le őket. mások meg milyen kreatívak. én is majd frappáns, természetesen angolul, pl. sorry we need to kill your project vagy can you pls clarify?

persze, velem lehet játszani, a 600 lehetne terjedelmi megkötés, és akkor máris hosszabb a kelleténél, vagy éppen az idővel felbukkanó npc szám, de ennyi karaktert én úgysem ismerek. és nem szeretném elkövetni azt a hibát, hogy már az első oldalakon felvonultassam őket, hogy aztán már kényelmesen befészkelődve elkezdjenek itt hangoskodni, aztán meghívják az ő ismerőseiket is, stb. szóval a buli nem itt van, a totyamondta-trükk nem jön be, szar a zene.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hiro.blog.hu/api/trackback/id/tr406658819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása